Pet Hotel

dogsuitcasebig

Pleci in vacanta? Foarte bine.

Sunt sigura ca meriti aceasta escapada, dar cu animalutul tau ce faci?
Trimite-l si pe el in vacanta… la Melek

Melek Pet Hotel a fost creat pentru a reduce la minim stresul generat de despartirea de stapan si de schimbarea mediului in care catelusul sau pisicuta traieste.
Prin urmare, am transformat mansarda unei vile, conform nevoilor animalutului dumneavoastra, intr-un confortabil hotel, pentru caini si pisici.

Pentru prietenii nostri, avem spatii generoase, individuale, cu covorase, cosulete confortabile sau fotolii, incalzire, sistem audio, elemente decorative si, impreuna cu dumneavoastra, ne putem adapta obiceiurilor si confortului cu care catelusul sau pisicuta sunt obisnuiti. Orice camera din hotel poate fi personalizata dupa cerintele dumneavoastra, cu obiecte sau mobilier de acasa.

Oaspetii nostri beneficiaza de supraveghere continua si un program de plimbare si masa stabilite impreuna cu stapanul si conform indicatiilor acestuia, pentru a nu-i schimba in nici un fel obiceiurile de acasa.

PET DAY CARE

Cat timp tu esti la servici, animalutul tau ce face? Sta acasa? Singur? Ce ar fi sa ii dai si lui un job? La Melek avem liber postul de jucaus Sef. In plus, facem “angajari” tot timpul.

PET SITTING DE URGENTA

Peste o ora trebuie sa fii la un interviu sau la o cina importanta? Cine are grija de animalutul tau? Melek
Cazarea In regim de urgenta sau pentru socializare este de 5 lei/h/caine.

 


TARIFE CAZARE:

  • 1 zi de cazare pe timpul zilei (9:00 – 19:00) – 35 lei
  • 1 zi de cazare 24 h – cu acces la webcam 80 lei
  • fară acces la webcam 50 lei

Pentru pisici avem un preț special de 35 lei/zi
Reduceri pentru perioade mai mari de 10 zile: 45 lei/zi
Pentru 30 de zile – 650 lei
50 % reducere pentru al doilea cățel cazat în aceeasi cameră

*prețurile nu includ mâncarea

 


Regulament:
Check-in: L-V 9:00 – 19:00, S 9:00 – 16:00
Check-out: până la ora 12:00, o taxă de 35 lei din prețul camerei se aplică pentru întârzieri peste ora 12:00. Dacă se întarzie mai mult de ora 19:00, o nouă zi de cazare va fi taxată.

Rezervarea și anularea rezervării în vacanțe (Paște, Crăciun, Anul Nou): rezervările în cadrul pensiunii se fac cu plata în avans a 50% din valoare serviciilor. Aceasta sumă nu se va restitui în caz de anulare a rezervării sau neprezentare.

Pentru cazarea câinelui la Melek Pet Hotel este necesară prezentarea carnetului de sănătate cu dovada vaccinarilor și deparazitărilor la zi, inclusiv vaccinul împotriva tusei de canisă (Nobivac KC), microcip, iar deparazitarea externă să fie valabilă pe parcursul șederii în pensiune. Vaccinul de tuse de canisă trebuie făcut cu cel puțin 3-4 zile înainte de cazarea câinelui, deoarece are nevoie de 72 de ore să iși instaleze imunitatea. Vaccinul este valabil 1 an.

Suplimentar puteți aduce obiecte personale precum: păturica lui/ei, jucării care îi plac sau un obiect vestimentar al stăpânului de care este atașat,
pentru miros.